Ана Павловић

 

Високо образовање започела је на Факултету музичке уметности у Београду, где је дипломирала и магистрирала са просечном оценом 9,6 у класама професора Николе Рацкова и Дејана Синадиновића.

 

Усавршавала се на мајсторским курсевима код Владимира Огаркова и Умберта Ђованија. Као солиста и у оквиру клавирског трија наступала је на многим концертима у организацији школе Мокрањац, Факултета музичке уметности, ЕПТЕ Србије. Истичу се концерти у Коларчевој задужбини, САНУ, Културном центру Београда, Етнографском музеју, на смотрама ''Мокрањчеви дани'' у Неготину и ''Барски љетопис'' у Бару.

 

Одржала је солистичке концерте у Панчеву, Лазаревцу, Аранђеловцу и Сомбору. Наступала је као солиста са симфонијским оркестром ''Станислав Бинички'' 1999. године. Снимала је за Радио-телевизију Србије. Од освојених награда издвајају се Прва награда  на такмичењу ''Concorso internacionalle'' citta di Stresa у Италији, 1997. године и Друга награда на такмичењу ''Nikolai Rubinstein'' у Паризу, 1996. године.

 

Педагогијом се бави од 2004. године у Музичкој школи „Петар Коњовић“ у Београду. Од 2005. године запослена је као наставник клавира у Музичкој школи „Мокрањац“ у Београду. У току своје педагошке каријере наставила је да се усавршава похађајући бројне акредитоване семинаре.

 

Током досадашње педагошке каријере њени ученици су освојили двадесет награда.

Четири ученика су наставила своје музичко образовање на Факултету музичке уметности у Београду.

 

мејл: anapavlovicdln@gmail.com